Suurimad loto ja kasiinovõidud Eestis - Kommenteeri

Suurimad loto ja kasiinovõidud Eestis
27.01.2021 17:52

Loterii, kasiinod ja kõiksugu hasartmängud on aegade algusest olnud inimeste seas äärmiselt populaarsed. Viimastel aastakümnetel on internetikasiinode arv märkimisväärselt kasvanud ja tänasel päeval tegutseb juba ainuüksi Eestis rohkem kui 15 erinevat netikasiinot. Mängijad saab enamjaolt paigutada kahte gruppi: meelelahutust otsivad mängijad ja pirakaid võite jahtivad mängijad.

Muidugi on iga mänguri unistuseks võita suurelt, kuid kasiino jackpoti võitmine on võrreldav loterii võitmisega. Eurojackpoti võitmise tõenäosus on näiteks 1:95 miljonile, Eesti kohaliku ja populaarseima Bingo Loto võitmise tõenäosus aga 1:1,7 miljonile. Sama lugu on ka netikasiino mänguaparaatidega – mida pirakam on jackpot, seda väiksem tõenäosus on seda võita. Kuna aga jackpoti jahtijaid on palju, siis tähendab see ka seda, et aeg ajalt naeratab mõnele mängijale õnn ja sülle kukub hiigelsuur võit.

Eestlaste suurimad lotovõidud 

Eesti kõigi aegade suurimat lotovõitu ei pea kaugest minevikust otsima, sest see juhtus vähem kui aasta aega tagasi, 2020. aasta 1. juulil. Õnnelikuks võitjaks osutus internetist ühe väljaga Vikinglotto pileti ostnud Lääne-Eesti mees, kes võitis uskumatuna tunduva 10,8 miljonit eurot. Võitja esimene emotsioon oli naljaga pooleks, et „kas see võit pidi nüüd nii suur olema“. Rahaga on mehel head plaanid: investeerida, aidata perekonda ja samas annetada ka heategevuseks, vahendab ERR

Enne seda megavõitu oli esimesel kohal 2016. aasta augustis saadud 1,1 miljoni euro suurune Eurojackpoti võit. See võidu pilet oli ostetud Jõhvi Selverist. Võidu teeb eriliseks asjaolu, et võitja ostis pileti sõbra soovitusel ja seetõttu otsustas võitja anda ka pool oma võidust sõbrale. Sama aasta jaanuaris tuli Eestisse esimene miljonieuro võit, taaskord Vikinglottoga ja pileti ostjaks 60ndates tallinlanna.

Kui rääkida kodumaisest Bingo Lotost, siis ka selle suurimat võitu ei pea kaugest minevikust otsima. Seda peamiselt seetõttu, et 2019. aastal tõsteti Bingo Loto piletite hinda, mis omakorda suurendab kiiremini ka jackpoti summat. Kõige rohkem lõikas sellest kasu eelmise aasta aprillis noor pereema, kes sai endale 900 000 € suuruse täismängu jackpoti, kirjutab Delfi.

Suurimad netikasiino võidud Eestis

2020. oli eestlaste jaoks hea haasta, sest ka läbi aegade suurim kasiinovõit tuli 2020. aastal. Noor Eesti neiu otsustas 2020. aasta 8. jaanuaril proovida 20 sendiste panustega oma õnne Hall of Gods slotimängus ning tulemuseks rekordiline 3,6 miljoni eurone slotimängu peavõit. Võitja oli mõistagi nii suuri numbreid nähes sõnatu ning esimeseks plaaniks oli osta uus auto. Teadaolevalt on see seni ainus Eestis olev miljonivõit mänguautomaatidel. 

Enne seda megavõitu oli suurim kasiinovõit internetis Eestis „kõigest“ 285 000 €. Mõned kuud peale seda tuli Eestisse ka üks tõsiselt suur kasiinovõit. Sel korral ei olnud tegemist küll slotimänguga, vaid ruletiga, mis teeb 1,5 miljoni euro suuruse võidu veel muljetavaldavamaks. Soomlaste ületrumpamisega tuleb meil veel vaeva näha, sest 2013. aastal suutis üks mees võita 25 sendise panusega tervelt 17,8 miljonit eurot. Kui soovite ka ise veidi lõbu pärast mängida, kuid ei tea päris täpselt kus, siis uute eesti kasiinode veebileht annab hea ülevaate kõikidest Eestis tegutsevatest kasiinodest.

Kokkuvõttes on hasartmängud siiski õnnemäng ja iga suure võidu puhul on ka sadu tuhandeid inimesi, kes ei võida. Seepärast tulebki hasartmänge võtta kui meelelahutust, mitte raha teenimise viisi. Samuti kõike tuleb teha mõistuse piires ja mitte mängu panna rohkem, kui olete võimelised kaotama.

Seotud uudised

Seotud uudised puuduvad

Seotud videod

Seotud videod puuduvad

Vaata lisaks

Välisriigi maksupoliitika välismaa online kasiinodes

Välisriigi maksupoliitika välismaa online kasiinodes

Eestis tegutsevad kasiinod omavad vajalikke litsentse Maksu- ja Tolliametilt, kes peab nende üle ka järelvalvet. Eestis on hasartmängude mängimine võib-olla mõnevõrra tulusam, kui mõnel pool mujal, kuna hasartmängudest saadud võitude pealt Eestis makse maksma ei pea. Seda muidugi juhul, kui tegemist on Eesti kasiinoga, kellel on EMTA litsents.

Täna, 24 . aprillil 2024 on Eestis pilves selgimistega ilm, kohati sajab hoovihma

Täna, 24 . aprillil 2024 on Eestis pilves selgimistega ilm, kohati sajab hoovihma

Täna, 24 . aprillil on Eestis pilves selgimistega ilm. Kohati võib sadada hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 3-8, puhanguti kuni 11 m/s, õhtuks pöördub idakaarde ja nõrgeneb sisemaal ajutiselt 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 4..10°C.

Mängi online mänge

Kaardimängud, puzzled, mahjong, võidusõit ja palju muud meelelahutust nii suurtele kui väikestele poistele ja tüdrukutele

Sünnipäeva e-kaardid

Saada tervitused digitaalselt e-kaardiga nii kaugele kui lähedale ja tee kõik rõõmsaks!

Sünnipäeva luuletused

Otsid luuletust või salmi, et see lisada kaardile, siit leiad kindlasti sobiva!

info@vormel-1.ee | Vormel-1.ee 2024

Teine Maailmasõda | Uusveeb.ee | Emol | Emol Planet | Tihend | Silver | Sporditurg.ee